De cate ori ma uit la meciurile Stelei am o problema caci de cele mai multe ori imi vine sa dau solutii. De asemenea constat ca aceeasi problema o au majoritatea dintre spectatorii stelistilor. Bucurestenii s-au impus in fata Concordiei la limita, dar au avut si alte ocazii, au lovit de doua ori bara si daca ne gandim ca echipa lui Ilie Stan a ajuns extrem de rar in apropierea portii stelistilor, victoria acestora pare meritata si clara. Deci unde este problema?!?!
Fiind prima etapa jucatorii nu sunt inca conectati la competitie, fiind inceput de sezon fotbalistii nu au inca meciuri in picioare, de aceea pasele gresite, driblingurile nereusite sau suturile ilare beneficiaza de suficiente explicatii logice ori scuze de bun simt. Iar daca la toate acestea mai pui la socoteala cele trei puncte obtinute te intrebi iarasi, deci unde este problema?!?
Nicio problema, caci apararea a mers ceas scapand fara gol in fata unei echipe care n-a avut cu cine sa atace. Jocul de posesie la mijlocul terenului a functionat binisor 2-3 pase in fata unor adversari a caror singur obictiv a fost minutul si faultul. In sfarsit, atacul, doamne, atacul format din jucatori burtosi, cu falcute rotunjoare si miscari de balerine iesite la pensie a surprins deseori apararea rigida condusa de Ghionea.
Si totusi Chiriches pare un pustan imatur dornic sa impresioneze, Latoglevici nu e niciodata asezat cum trebuie in teren, Bourceanu cred ca se intreaba si el de ce s-a facut fotbalist, Chipciu si Balan se misca bine dar nu reusesc niciodata nimic caci mereu aleg Solutia nefericita. Tanase este intr-adevar fotbalist dar se iroseste in continuare pe banda stanga, ocupandu-i locul lui Fl. Costea care la randul lui sufera cu spatele la poarta. Ma opresc aici ca nu mai stiu de unde am plecat. Stiu insa unde vreau sa ajung.
Problema este stilul de joc pe care il doreste Reghecamf. Un joc sec, rigid si cu mingi aruncate spre laturile terenului la risc. Mingi pierdute si apoi recuperate prin faulturi necesare. Pasele nu vin pe jos, la firul ierbii ci topaite, punand la grea incercare stabilitatea celui care primeste mingea. De aici incepe precipitarea. Actiunile de poarta sunt rodul hazardului si al executiilor individuale. Prin urmare o problema exista si va ramane indiferent cate etape vor mai trece iar din cauza acestei probleme stelistii vor avea numai meciuri grele.
Abonează-te si primește ultimele noutăți
Sau foloseste acest feed RSS
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one