Vorbe Grele din Gura Presei

Mai intai vreau sa le multumesc celor doi pentru cinstea si onoarea pe care le-au facut de-a lungul timpului Romaniei in general si mie in particular, ca cetatean mediocru al acestei tari. Chiar, ce au facut ei pentru Romania si pentru romani de cred ca opiniile lor sunt asa importante?! Spre deosebire de Alina Dumitru respectivii au cu ce se lauda. Din pacate pentru ei se lauda singuri, unul pe celalalt cu Vorbe Grele spuse In Gura Presei.

Inteleg totodata comentariile acide si rautacioase ale domnului Ciutacu la adresa unei medaliate Olimpice care refuza sa participe la mizeria din politica romaneasca, inteleg deoarece este justificata frustarea jurnalistului venita acum, dupa atatia ani de campanie antiprezidentiala. Campanie, dupa cum s-a vazut, total nereusita. Si cum ar putea sa-si verse oful mai bine daca nu iscand un scandal in care sa-i includa pe toti cei care asemenea sportivei au refuzat sa mearga la vot, ignorand astfel indemnurile latrailor lui Voiculescu. Normal ca Badea, fiind un camarad de nadejde, se baga si el in seama doar, doar mai aduna cativa gura casca in gura presei.

Sigur ca impactul public al unui campion ignorat de statul roman este peste puterea de influenta a unuia care, manat de interese personale, trancaneste aiurea pe bani multi la o masa. Normal ca puterea de convingere a sportivilor care muncesc zi de zi timp de 4 ani in conditii jalnice pentru o medalie olimpica penetreaza convingerile oamenilor mai mult decat cuvintele seci aruncate la emisiuni de televiziune din pozitia picior peste picior de catre vedete pline de bani si care afiseaza un interes fals fata de  nevoile poporului. Este ca diferenta dintre greutatea vorbelor lui Ciutacu comparata cu greutatea medaliilor obtinute de Alina Dumitru.

Dar cat de penibil sa fii incat sa te superi pe altii ca esti tu penibil, atunci cand toata lumea vede cat esti de penibil? Domnilor, aruncand astfel de vorbe proaste, parca scoase din gura proastei satului,  unui om care nu merita altceva decat respectul vostru, dati dovada de lipsa de caracter, de badaranie, disperare si teama. Eu zic sa n-aveti frica caci Voiculescu inca va mai tine. Probabil ca peste 4 ani sportivii romani vor face iarasi cinste unei tari care nu merita cinstea ce i se face, iar noi vom continua sa facem doar umbra pamantului si, la fel de probabil, unii dintre noi vor iesi in fata cu observatii stupide si rautacioase. Trebuie sa iasa si ei in evidenta cu ceva la asa un eveniment.

Abonează-te si primește ultimele noutăți
Sau foloseste acest feed RSS
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one